РЕЦЕПТ ДОВГОЛІТТЯ: 10 продуктів, які продовжують молодість і затримуюють рак!


%d0%b6%d0%b8%d1%82%d1%82%d1%8f

Після таких довгих і затяжних новорічних переїдань просто необхідно подумати про своє здоров’я! Адже, довголіття залежить від багатьох факторів, і харчування стоїть не на останньому місці в цьому списку. Віддаючи перевагу таким здоровим продуктам, ви можете запобігти таким небезпечним хворобам: як рак, діабет і розлади серця. Та врешті- решт ваш організм сяятиме молодістю!

https://wordpress.com/post/jagonenastiblog.wordpress.com/6802Бережітьсебе

  1. Морква.

    У людей, які споживають велику кількість каротину (пігменти, що містяться в моркві), в 6 разів менше наступає ймовірність розвитку раку шкіри.

  1. Печена картопля.

    Споживання калію (досить 400 г печеної картоплі, але обов’язково зі шкіркою!) істотно знижує кров’яний тиск.

  1. Часник.

    Компоненти, що знаходяться в часнику, знижують ймовірність захворювання на рак простати на 50%.

  1. Шпинат.

    У тих, хто споживає лютеїн (знайдений в зелені), на 43% менше ймовірність дегенерації жовтої плями.

  1. Цілісне зерно.

    Жінки, які отримують не менше 30 г цільного зерна в день, в 2 рази менше схильні до захворювання раку легенів.

  1. Твердий сир.

    Сири Чеддер, Гауда або Моцарелла знижують рівень рН, що запобігає порушенню сольового обміну тим самим і пошкоджень зубів.

  1. Малина.

    У ягоді міститься рослинний пігмент, що підтримує вироблення інсуліну і контролює рівень цукру в крові.

  1. Кава.

    Стимулятор роботи мозку і заряд бадьорості на 90 хвилин, чашка кави вранці __ джерело антиоксидантів, які запобігають розвитку хвороби Альцгеймера більш ніж на 60%.

  1. Зелений чай.

    Одна чашка в день в два рази знижує ризик захворювання на рак кишечника. Антиоксиданти пригнічують розвиток ракових клітин.

  1. Кужут або сезам.

    Така маленька зернинка, а здатна підтримувати молодість шкіри. Справа вся в олії. Можна, навіть, у кулінарії постійно використовувати кунжутну олію хоча і дорогувато, але життя того варте. І зважте, доречі вона прописана саме для тих, хто має проблеми з шлунковокишковим трактом (ШКТ) у організмі людини вона просто творить чудеса і знижує ймовірність раку шлунку.

Тож, будьмо здорові! Хто ж буде дбати про нашу молодість і здоров’я, як не ми самі?! Контролюймо продукти споживання і попереджуймо рак!

Автор: Оксана Розум, журналіст-блогер незалежного інтернет видання “Яготинські НАНО-ВІСТІ”, 11 січня 2016 рік

Advertisements

About jagonenastiblog редакція

Журналіст, письменник.
Опубліковано у Рецепты здоровья | Теґи: , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out / Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out / Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out / Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out / Змінити )

З’єднання з %s