Файна господинька: Кулінарні хитрощі


%d0%ba%d1%83%d1%85%d0%b0%d1%80-8

Кулінарні Хитрощі Файної Господиньки

Як я можу не порадити?! Це буде просто нечесно до моїх читачів! Адже маю вже свій досвід, аналізувала багато порад  в інтернеті, тож, і невідразу вірю, навіть, професіоналам, друге діло спробувати самій. Відверто скажу, що використовую всі ці хирощі сама і вам раджу! 

Всі оці мої поради додадуть нехай вам влади!

Хай вони вам допоможуть, значно досвід ваш примножать!

Як з любов’ю готувати _ то приємно куштувати!

Будуть рідні вас любити і смаколики просити!

Запевняю, буде смачно, якщо працювати значно!

Не лінуйтеся __ готуйте і своїх діток дивуйте!

Оксана Розум, 01 лютого 2017 рік

  1. Щоб надати легкого часникового аромату всій страві, натріть зубчиком часнику тарілку, а потім викладайте в неї салат чи гарнір.
  2. Новий смак маринаду для м’яса: темне пиво або суміш світлого пива с соєвим соусом, сіль і перець за смаком і трохи олії.
  3. Пересолений суп можна врятувати, якщо занурити в нього марлю з невеликою кількістю крупи та проварити, каша вбере в себе зайву сіль.
  4. Солити печінку потрібно тільки в кінці приготування, інакше вона буде твердою.
  5. Щоб верх пирога не пригорав, прикрийте пиріг змоченим водою папером.
  6. Рис буде білосніжним, якщо, при варці, додати в нього трохи оцту.
  7. Хочете, щоб при нарізанні яєць жовток не кришився і не прилипав до леза? Намочіть лезо ножа холодною водою.
  8. Якщо в бульйон покласти кубик льоду та довести до кипіння, отримаєте його красивим і прозорим.
  9. Квасоля не чорнітиме, якщо її варити у відкритому посуді.
  10. Фарш буде соковитим, якщо додати в нього сирої і пасерованої цибулі. Якщо це майбутня начинка __ то трохи кип’яченої прохолодної води. Якщо котлети __ додайте білий хліб, тільки обов’язково сухий і розмочений у воді, віджатий, перекручений з усім фаршем. Не додавайте картоплю __ це погана ідея, бо з’явиться гірчинка, а краще вибивайте фарш руками. Змішуйте різні види м’яса, буде ще смачніше!
  11. Використовуйте лимонний сік у стравах, частково замінюючи ним сіль. Це корисно для регуляції тиску, ви не пересолите страву, а цитрусовий присмак надасть пікантності.
  12. Яловичина не буде твердою, якщо замаринувати її в майонезі на 30 хвилин.
  13. Мигдаль легко почистити від шкірочки, якщо кип’ятити його 5 хвилин, а потім залити горішки холодною водою.
  14. Сметану краще збивати холодною і для крему беріть домашню, тоді не матимете проблем із зайвою рідиною!
  15. Варіть каву з цукром і дрібкою солі, смак вас приємно здивує! А якщо додасте імбир, який розріджує кров, то перетворите каву  в напій радості!
  16. Щоб у запеченого м’яса, з’явилася смачна красива шкірочка, змащуйте його гранатовим соком, медом, розведеним з водою коньяком, сухим вином.
  17. Тверде м’ясо варіть з банановою шкіркою, приємно здивуєтесь ніжній м’якості!
  18. Яблука в шарлотці не впадуть на дно форми, якщо їх обваляти в борошні.
  19. Для паніровки використовуйте мелені горіхи. Пікантний незабутній смак гарантований!
  20. Нагрівайте тарілки перед подачею горячих страв і оходжуйте для холодних. Така хитрість збереже свіжість страви!
  21. Щоб отримати всю повноту смаку приготованого м’яса, не поспішайте його відразу подавати на стіл, дайте йому прохолонути та ввібрати всі соки страви.
  22. Звичайний вінегрет стане смачнішим, якщо додати в нього столову ложку молока та чайну ложку цукру.
  23. Готуйте страви тільки сухими чистими руками! Нехай завжди поряд будуть паперові серветки, або рушнички!
  24. Пробуйте страву під час приготовання в усіх процесах! Це допоможе не помилитися з кількістю солі та приправ, правильно розрахувати час приготування.
  25. Щоб збагатити звичайний суп вітамінами, перед зняттям з вогню, додайте в нього трохи соку: морквяного, капустяного чи томатного.
  26. Гострі ножі __ запорука вдалої страви та зменшують травмування, оскільки продукти нарізаються легко!
  27. Ваніль — відмінна спеція для салатних заправок. Це смачно!
  28. Щоб налисники не пригорали, при випічці, змащуйте за кожним разом дно сковороди шматочком сала.
  29. Якщо котлети чи битки, чи-то інші страви, які готувалися в олії, мають зайвий жир, покладіть їх на паперові рушнички і легенько промокніть.
  30. Додавайте пиво в тушковані овочі, воно надасть особливого аромату та смаку, навіть, звичайній картоплі!
  31. Чистіть квасолю і вона стане ще кориснішою! Залийте 1 склянку квасолі, склянкою окропу і додайте 1 столову ложку соди, почистіть через 5-10 хвилин від шкірочки (добре чиститься довгаста червона та біла, для великої цей спосіб не підходить) і вариться вона значно швидше, і цілком підходить людям які мають шлункові захворювання.

Оксана Розум, журналіст-блогер незалежного інтернет видання “Яготинські НАНО-ВІСТІ” 01 лютого 2017 рік

Advertisements

About jagonenastiblog редакція

Журналіст, письменник.
Опубліковано у Файна господинька! | Теґи: , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out / Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out / Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out / Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out / Змінити )

З’єднання з %s